Afvallen voor mooie kleding

Mijn man was van plan om een weekendje weg te organiseren daar waren we het allemaal wel mee eens natuurlijk heerlijk even een paar dagen er tussenuit maar het probleem was dat ik wel met een paar kilootjes teveel zat en het vervelende van deze zaak is dat je kleren niet leuk meer staan en je je vaak daardoor ook nergens thuis voelt vooral als je al die mooie lijven om je heen ziet. Ik keek me die morgen nog eens goed in de spiegel en nam de vaste beslissing een paar kilo kwijt te raken. Tsja dat was makkelijker gezegd dan gedaan want afvallen doe je niet in twee dagen en omdat ik het wel op een gezonde manier wilde doen begon ik mijn zoektocht op het internet om te kijken of dat ik iets kon vinden wat mij zou kunnen helpen die paar vervelende kilo┬┤s kwijt te raken zonder veel inspanning want een sporter ben ik ook niet. Een vriendin had mij al voor een tijdje terug verteld over een site waar ze een fantastisch middeltje had gevonden om af te slanken dus ging ik daar eerst maar naar opzoek om te kijken of ik daar iets zou kunnen vinden. stayhealthy.nl nou ja de naam zegt het al dus dat beviel me al goed en wat betreft de site ging het nog veel beter het staat vol met goede en gezonde tips voor het afvallen en bovendien kon ik ook nog eens een hoop andere waardevolle dingen vinden die mij wel aanstonden.

 

Ik ben de volgen de dag maar meteen begonnen met een gezond dieet en zag mijn vetrandjes als sneeuw voor de zon verdwijnen mijn kleren paste beter en voelde me bovendien ook nog eens veel fitter. Na een paar dagen het dieet te hebben gevolgd begon mijn huid er mooier uit te zien en had ik een veel jongere uitstraling. Het aankomende weekend vertrekken we heerlijk een paar dagen naar IJmuiden dus dat gaat nu zeker wel lukken denk ik. Hartstikke goed die Stayhealthy!